Wie schrijft?

In 2007 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse televisie over de groei van de populariteit van de turnbal, een nieuwe toevoeging aan de sport. Ik kreeg een paar verschillende reacties, de eerste is, "Ik heb nooit begrepen waar ze het over hebben, het ziet eruit als een gewone voetbal, niet meer bal". Ik had met behulp van een bal met een gat in het midden en het was heel zwaar en ongemakkelijk om mee te spelen.

Ik werd verteld van alle verschillende vormen en maten van deze ballen en de verschillende gewichtsbereiken die ze kunnen gaan tot. Na veel onderzoek realiseerde ik me dat de grootte van de ballen niet echt het comfort bepalen, alleen de vorm. Dus mijn advies is om ervoor te zorgen dat de bal die je koopt is de juiste maat voor u en het type van de sport die je speelt. Met andere woorden, een bal met een balgat erin.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat het leuk is en ik hou van het leren van nieuwe dingen. Ik heb nog nooit een turner, maar ik hou van het kijken naar video's van andere mensen en zien hoe ze uit te werken!

Ik weet dat veel mensen denken dat je ze niet doen, maar je met de praktijk! Ik heb lopen met ballen voor meerdere jaren en ze zijn zo veelzijdig! U een geweldig gevoel voor verschillende bewegingen of gewoon plezier hebben met hen!

Ik heb veel video's op hen gedaan, dus ik weet zeker dat je veel zou kunnen leren over dit spannende onderwerp.

Ik ben een grote fan van de Nordic Squats en ze werken geweldig voor de Scandinavische stijl van de opleiding. Ik heb in staat geweest om veel terug extensies te doen in de sportschool, maar de Nordic Squats zijn de weg te gaan. Je moet klaar zijn voor pijn! Het is gemakkelijk om het te overdrijven, maar het is leuk om een goed gevoel voor de beweging te krijgen.

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Nederland. Ik begon te lezen over gymnastiek ballen ongeveer 1 1/2 jaar geleden en het was het eerste artikel dat ik ooit gelezen over ballen. Ik heb altijd al willen leren hoe je gymnastiek ballen te maken, maar mijn ouders vertelde me dat ik te oud ben voor. Echter, mijn nieuwsgierigheid nam het over en ik begon rond te zoeken en ik vond deze site die je leert hoe je een bal te maken voor de eerste keer. Na het lezen van alle instructies die u zal het maken van uw eigen ballen! Er is veel informatie in de instructies en ik kan je zeker aanraden om de blog te bekijken. Ik hoop dat je geniet van het lezen van de instructies. Ik hoop dat je veel leert van het maken van je eigen gymnastiek ballen!

Als u vragen hebt over hoe gymnastiek ballen te maken, laat ze dan in de commentaar sectie.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Verspil nooit je ballen. Gebruik ze altijd voor iets speciaals".

Toen ik jong was was ik een grote fan van gymnastiek, vooral gymnastiek ballen, omdat ze perfect zijn voor mijn kleine handen. Dus, ik kocht wat en ik ben echt blij dat ik dat deed. Ze zijn de perfecte ballen voor mijn handen en ik hou van de vorm en grootte van de ballen. Ik gebruik ze voor een heleboel dingen en voor sommige van hen zijn ze meer dan voldoende. De ballen zijn een beetje lastig te gebruiken, maar het is een goede zaak, want ik heb een aantal grote handen en ik ben gewoon erg handig met hen. In deze post wil ik een beetje meer van mijn verhaal te introduceren. De ballen die ik kocht van het net, degene die ik gebruikte met mijn hand in de sportschool, worden "Kirbels" genoemd. Ik moet toegeven dat ik een beetje in de war over waar het woord "bal" eindigt en waar het woord "Kirbels" begint.