Contact

Neem contact met mij op

Vraag altijd om verbonden te zijn met iemand die je kent en vertrouwt. Ik wil niet gecontacteerd worden als ik je niet ken of je vertrouwt me niet. Als ik niet in mijn echte naam sta, is het alleen om mezelf te beschermen. Stuur me bovendien geen e-mail, tenzij ik je e-mailadres kan verifiëren. Ik heb een spamfilter op mijn e-mail, dus ik kan niet zo snel op je reageren als ik zou willen.

Als je contact met me wilt opnemen om iets te vragen, schrijf me dan. Ik kan een uur of twee duren om u te antwoorden. Ik zal niet reageren op andere e-mails, tenzij ik je e-mailadres kan bevestigen. Bedankt en gelukkig lezen! Voor zover ik weet, is deze blog niet aangesloten bij een van de volgende: Bumby, Jelke Hjørni en Bumby-Rück, Kneipit, Kneipit Sport, of Kneipit Sport GmbH, Inc. Mijn blog is een oefening voor de lezers.

U bent in het midden van een gymnastiek bal en zijn op zoek naar advies of advies van iemand die zou kunnen helpen. Je weet niet wat je moet doen en je begrijpt niet waarom het moeilijk is om vast te houden aan je bal als je op de vloer. Misschien ben je een beetje jong en je worstelt een beetje mee, misschien ben je te lang en je bent niet in staat om het goed grip. Wat is je antwoord? Wil je leren hoe je een turnbal vast moet houden? Dan moet je deze blog te lezen, want hier leer je alles wat je moet weten om het goed te doen en het geeft je een geheel nieuw perspectief op hoe de kunst van gymnastiek ballen moet worden uitgevoerd. Ik wil je ook een paar zeer interessante video's en foto's laten zien en ik denk dat je ze leuk zult vinden. Ik start mijn blog met een foto van mijn zus, Marjolein, en de twee van hen op hun eerste gymnastiek wedstrijd in Amsterdam.I hope you will find this blog a very useful tool for you to learn about gymnastics balls, to practice and practice your hands and grip to get better at this art and also because it shows you a side of the art you usually don't see on TV or in the magazines. Ik heb deze blog voor u geschreven omdat ik denk dat het de beste manier om je vaardigheden te verbeteren met gymnastiek ballen.

Opening Hours

  • Maandag: 08:30 - 16:30
  • Dinsdag: 07:00 - 18:30
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 06:45 - 16:30
  • Vrijdag: 09:15 - 19:30